13 Haziran 2023 Salı

Romantik Film : Merve kült

 Herkese merhabalar efenim,

Dün ve bugün yine Samsun'u sel götürüyor.Sınavlar bitti kurs da bitti herkes gitti ben yine buradayım işimin başındayım elbette.Önümüzdeki hafta İstanbul'a gidiyorum ardından bayram var zaten orda da bi gezi planı yaptım inşallah bari o zaman hava güzel olur karadenizde yağmur yaşta gezmek pek de güzel olmayabiliyor açıkçası.

Dün izin günüm olduğu için bir şey izleyeyim dedim.Netflix e yeni gelmiş olan bu film dikkatimi çekti ve hemen izledim.Kitaptan uyarlanmış bu film izlemesi keyifli eğlenceli çıtır çerezlik bir filmdi benim için.Bu tarz yerli romantik komedi işlerini seviyorum açıkçası kafa dağıtıyor.Oyuncu kadrosu da oldukça renkli genç ve tanıdıktı.

Merve, moda düşkünü, özgün ruhlu genç bir kadındır. Bir gün evinden çıkarılma durumuyla karşı karşıya kalan Merve'nin para bulması gerekir. Bu durum üzerine Merve, paza kazanma umuduyla bir flört uygulaması geliştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...