19 Mart 2024 Salı

Fantastik Film : Madame Web

 Herkese merhabalar efenim,

Fragmanını ilk sinemaya gittiğim zaman reklam olarak görmüştüm o zamandan beri izlemek kafamda olan bir filmdi sinemaya gitmek için çok da yeterli değildi benim için açıkçası sinemalarda malum en düşüğü 150 lira olmuş biletlerin o yüzden açıkçası biraz beklerim daha sonra internete düşünce izlerim demiştim Hd versiyonuda düşmüş internete.Ciddende sinemada izlenecek kadar iyi bir film değildi açıkçası zaten bir çok Marvel ve Dc hayranı da yerden yere vurmuş filmi o kadar yerden yere vurulcak kadar da değildi işin içinde biraz kadın düşmanlığı da sezdim açıkçası eleştirilerde o yüzden çok da itibar etmiyorum o yorumlara.

Manhattan'da paramedik bir sağlık görevlisi olarak çalışan Cassandra, sezgi yetenekleri ile gelecekte olacakları görmeye başlar. Geçmişiyle ilgili ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken, güçlü yeteneklere sahip olan üç genç kadınla bir ilişki kurar.



2 yorum:

  1. izledim de karışıktı biraz, ortalama filmdi, bir örümcek adam değildi :) oyuncular şekerdi ama :) yani sydney :)

    YanıtlaSil
  2. I'm grateful for the positive impact your blog has on the community. Delve into the lore of the Aviator game through our blog articles.

    YanıtlaSil

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...