27 Mart 2018 Salı

Kore Dizi - Misty

Herkese merhabalar efenim ...

Bir Kore dizisinin daha sonuna geldim.Normalde bu tarz dizileri hiç izlemem hem olgun aşk hem de dram.Tesadüfen izlemeye başladım ve diziye bayıldım.Dizi de bol bol entrika ve oyunculuk performansı var efenim.Tabi senaryo baştan sona mantık hatalarıyla dolu olsa da onları görmezden gelerek 16 bölümü izlemeye çalışınca bölümlerin devamı su gibi geliyor.Dizinin ana konusu daha çok orta da bir cinayetin olması,mantık evliliği yapmış bir çift -adam delicesine aşık kadına,kadın kariyeri için adamın ünvanını ve ailesini kullanıyor-.Öldürülen kişi kadının eski sevgilisi ,bu arada öldürülen kişi de evli.Adamın arabasında kadının bilekliği çıkınca suç kadının üzerine kalıyor ve olaylar gelişmeye başlıyor.Dizi finale kadar : Kadın suçlu mu suçlu değilse katil kim ? soruları üzerine yoğunlaşıyor.

Konusu:
Dizi, artık birbirlerini sevmeyen ve iki yabancıya dönüşen evli bir çiftin etrafında dönmektedir. Bir gün, Go Hye-Ran (Kim Nam-Joo) bir cinayet davasının zanlısı haline ve kamu savunusu olan kocası Kang Tae-Wook (Ji Jin-Hee) onu savunmaya karar verir.


Karakterleri:
Kim Nam-Joo dizide ünlü bir haber spikeri olan Go Hye-Ran karakterini canlandırmaktadır. Kendini kariyerine adamış birisidir. Bir gün, bir cinayet davasının baş zanlısı haline gelir.

Ji Jin-Hee dizide bir avukat olan Kang Tae-Wook karakterini canlandırmaktadır. Eskiden savcıydı ancak şimdi kamu savunucusu olarak görev almaktadır. Bir cinayet zanlısı olan eşini (Kim Nam-Joo) savunmaya karar verir. Bu süreçte evlilikleri hiçte iyiye gitmeyen o ve Go Hye-Ran birbirlerine tekrar aşık olur.


1 yorum:

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...