8 Ağustos 2018 Çarşamba

Aksiyon Filmi : No Tears for the Dead

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün film postumuzda bir Kore filmi var.Aslında konusuna kanıp izlemeye başladım çünkü içerisinde Aksiyon olduğu kadar biraz da Romantizm vardır diyordum ama hiç bir alakası yok hatta filmin afişi noktasına bile gelemedi ikili.Aksiyon yanında tamamen dram yüklü bir filmdi açıkçası benim beklentilerim farklı olduğu için film hakkında hayal kırıklığına uğradım ama eğer bir beklentim olmasaydı ve sadece aksiyon filmi izleme kafasında izleseydim güzel bir film olduğunu söyleyebilirdim.O yüzden konusunu yazmıyorum çünkü ne konusu ne de afişiyle bir alakası var filmin tamamen aksiyon Kore filmi izlemek isteyenler bi bakabilir diyelim :)

Edit : Konusunu merak edenler için :)

Bir kiralık katil olarak çalışan Gon, son aldığı iş sorunsuz bir şekilde giderken birden bire başına kötü bir hadise gelir. Bilmeden küçük bir kızı öldürür ve bunun pişmanlığını çekmeye başlar. Artık bu işi yapmak istemeyen adamı patronu ve adamları rahat bırakmayacak, daha sonra ise peşine takılacaklar.Kocasını ve çocuğunu kaybetmiş bir anneyi korumaya başlar.

Yönetmen:  Jeong-beom Lee
Ülke:  Güney Kore
Tür:  Aksiyon, Dram
IMDB:  6,8
Süre:  116 Dakika

Ölenle Ölünmez - U-neun nam-ja 720p izle

2 yorum:

  1. Konusunu yazaydın iyiydi yaa bi bakardım ucundan :(.Merak da ettim filmi hee :D

    YanıtlaSil

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...