2 Ağustos 2018 Perşembe

Kore Dizisi - Undateables

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün Kore dizilerinden devam ediyoruz  ! Nam Min Oppayı nasıl sevdiğimi biliyorsunuzdur artık bence :) Kötü rollerin krallığını yaparken artık Romantik Komedilerde baş rollerde görüyoruz sevgili, Oppamı ! Adam oyunculuğu ile olsun,o çekici karizmatik suratıyla ve değişik bir sevimliliğiyle olsun sonuna kadar haketti.Kore sektörünün Oppamın değerini bilmesi biraz uzun oldu tabi ama adam yaşına rağmen hala taş gibi ! Bu arada kadın oyuncu da benim Kore dizi sektöründe nadir olarak sevdiğim kadın oyunculardan olan Jung Eum Unni :) Bu kadının istinasız her dizisi tuttu bu dizi de tuttu ve güzel gidip en sonunda güzel bir final yaptı elbette kendisi de Romantik Komedi kraliçesi zaten :) İkilinin kimyası oldukça da iyi olunca ortaya şahane bir yapım çıktı bu tarzı severlere tavsiyemdir :)


Konusu:
Dizi, aşkı tamamen çözdüğüne inanan bir adamla (Min Nam-Koong) hayatının merkezini aşk üzerine kurmuş bir kadının (Hwang Jung-Eum) arasındaki romantik hikâyeyi anlatmaktadır. Adam ve kadın tamamen zıt karakterlere sahiptir. Adam kendini bir aşk gurusu olarak görmektedir. Kadının ise en büyük hayali âşık olduğu bir adam ile evlenmektir.

Karakterleri:
Min Nam-Koong dizide bekâr yakışıklı bir adam olan Hoon-Nam karakterini canlandırmaktadır. Aşk hakkında her şeyi bildiğini düşünür ancak aşık olmaktan uzak durur. Ayrıca 'Hoon-Nam' Korecede 'yakışıklı adam' demektir.

Hwang Jung-Eum  dizide çöpçatanlık şirketinde çalışan Jung-Eum karakterini canlandırmaktadır. Eskiden bir dalgıç olan Jung-Eum hayatının aşkı ile tanışma hayalleri kurmaktadır.

Choi Tae-Joon dizide arkadaş canlısı bir docktor olan Choi Jun-Soo karakterini canlandırmaktadır. Jung-Eum’un (Hwang Jung-Eum) arkadaşıdır ve onunla arkadaş-sevgili arasında yakın bir ilişkileri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...