11 Ağustos 2018 Cumartesi

Korku Filmi : The Cabin in the Woods

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün film serüvenimize bir Korku filmi ile devam ediyoruz.Aslında çok klişe bir konu,çok klişe bir yapım iken ! senarist mi artık yönetmen mi ne yaptı ne etti bilemiyorum "biz bunun sonuna biraz fantastik ögeler ekleyelim diğer benzeri yapımlarından farklı olsun " düşüncesiyle yola çıkmışlar.Belli ki başarılı da olmuşlar çünkü 1 ödül ve 1 adaylık almışlar.Eğer değişik yapımları seviyorsanız bu filme de bir şans vermelisiniz :)

Yönetmen:  Drew Goddard
Ülke:  ABD
Tür:  Korku, Gizem, Gerilim
IMDB:  7,0
Vizyon Tarihi:  27 Nisan 2012
Süre:  95 Dakika
Ödüller:  1 ödül ve 1 adaylık

Drew Goddard'ın yönettiği ''Dehşet Kapanı'' (The Cabin in the Woods) beş arkadaşın ormanda bir kır evine gitmeleriyle yaşanan kötü olaylara ilişkin klasik bir korku filmi gibi başlıyor.

Ancak her tarafın kan gölüne dönmesinin ardından gençler geleneksel korku filmi tepkileri vermeye başlayınca, kontrol odasındaki bir grup teknisyen, korkan gençlerin her hareketini takip ediyor, hatta hareketlerine yön veriyor. Film bu aşamadan sonra hayal gücü ve ince mizah harmanından oluşan bir macerada korku filmi geleneklerini alt üst ediyor.

Dehşet Kapanı - The Cabin in the Woods 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...