16 Ağustos 2018 Perşembe

Kore Dizisi - Are You Human Too?

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün bir Kore dizisi ile devam ediyoruz.Bu çağın konusu malum artık oyunlarda,dizilerde,filmlerde bilince ulaşmış insansı robotlar oldu. Ee tabi Kore dizi sektörü de bol bol bu konuyu kullanmaya başladı. Seo Kang Joon'u nihayet adam gibi bir dizi de baş rollerde görebildik çünkü hem yetenekli hem yakışıklı çocuk ya yardımcı roller de ya da saçma sapan dizilerde helak olup gidiyordu bu dizi onun için şans oldu bence artık önü açılır. Bu dizi de 2 ayrı karakter canlandırıyor hem bir insansı robotu hem de bir insanı.İkisini ayrı ayrı öyle güzel canlandırmış ki gerçekten robotla insan arasında ki farkı hissettirmiş.

Konusu:
Dizi, bir insanmış gibi davranan bir robot (Seo Kang-Joon) ile onun koruması (Kong Seung-Yeon) etrafında dönmektedir. Nam Shin geçirdiği bir kaza sonrasında komaya girer. Annesi (Kim Sung-Ryoung) beyin bilimi ve yapay zeka üzerinde uzmandır. Ürettiği Nam Shin gibi görünen robotu onun yerine geçirir.

Karakterleri:
Seo Kang-Joon dizide insan görünümünde yapay bir zekaya sahip olan Nam Shin III adında bir androidi ve büyük bir şirketin CEO’sunun tek çocuğu olan Nam Shin karakteri canlandırmaktadır.

Kong Seung-Yeon dizide Nam Shin’in (Seo Kang-Joon) koruması olan Kang So-Bong karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, dövüş sanatlarında usta birisidir ve dışarıdan soğuk ve güçlü biri gibi görünmesine karşın aslında sıcak kalpli ve sevimli bir kişiliği vardır.

Lee Jun-Hyuk dizide Nam Shin’in (Seo Kang-Joon) sekreteri ve tek arkadaşı olan Ji Young-Hoon karakterini canlandırmaktadır. Nam Shin ile robotun yer değiştirmesine yardım eder.

Park Hwan-Hee dizide Nam Shin’in (Seo Kang-Joon) nişanlısı olan Seo Ye-Na karakterini canlandırmaktadır.

Kim Sung-Ryoung dizide Nam Shin’in (Seo Kang-Joon) annesi olan Oh Ro-Ra karakterini canlandırmaktadır.

Yu Oh-Sung dizide Nam Shin’in (Seo Kang-Joon) şirketteki rakibi olan Seo Jing-Gil karakterini canlandırmaktadır.

Park Young-Gyu dizide şirket başkanı olan Nam Gun-Ho karakterini canlandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...