7 Ağustos 2018 Salı

Gerilim Filmi : Truth Or Dare

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün film serimize hepimizin arkadaş grubuyla illa ki oynadığı "Doğruluk mu Cesaret mi?" oyununu gerilim/korku filmine çevirmiş bir yapım var.Happy Death ve Get Out filminin yapımcılarının olması ve başrol de çok sevdiğim kadın oyunculardan biri olan Lucy Hale in olması bu filmi izlemeye itti beni.Konusu bakımından orijinal bir film gibi gelse de bana başlarda bence tam da IMDB puanını hakeden bir film olmuş ben de 10 üzerinden anca 5 verirdim.Çok vasat sayılmaz izlenebilir insanı sıkmıyor bence durağan bir yapısı yok ama öyle aman aman çok müthişte diyemem film için boş vakit filmi gibi :)

Yönetmen:  Jeff Wadlow
Ülke:  ABD
Tür:  Korku, Gerilim
IMDB:  5,0
Vizyon Tarihi:  1 Nisan 2018
Süre:  100 Dakika

Bir grup arkadaş içinde bulundukları tehlikeyi bilmeden bir oyuna dahil olurlar. İlk başta oyunun ciddiyetini kavrayamayan gençler, yaşanan tuhaf rastlantıların üzerinde durmuyor. Fakat içlerinden biri yapacağını iddia ettiği herhangi bir şeyi yapmayı reddettiğinde ya da yalan söylediğinde bunun bedelini hayatıyla ödüyor. Oyunun ne kadar ölümcül olduğunu fark eden arkadaş grubu, hayatta kalabilmek için zamana karşı yarışmaya başlıyor.

DoÄŸruluk mu Cesaret mi? - Truth or Dare 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...