22 Ağustos 2024 Perşembe

America Dizisi : Emily In Paris 4.Sezon

 Herkese merhabalar efenim,

Bu dizinin 2 ve 3.sezonunu çıktığı zamanlarda izlemiştim hemen ama buraya yazmamışım o yüzden o sezonları da ekleyip bir bütün haline getirmek istedim.

2.Sezon

Emily in Paris’in ikinci sezonu tam olarak ilk sezonun kaldığı noktadan başlıyor. Emily ve Gabriel’in birlikte olduğu gecenin devamını izlediğimiz sezon, ikilinin birlikte olmasının getirdiği sonuçları ekranlara getiriyor. Emily’nin o geceyi hata olarak görmesi ve arkadaşının sevgilisiyle yatmanın getirdiği suçluluk duygusuyla kendini bir başkasının kollarında buluyor. Bu kollar Brexit yüzünden Paris’te olan Alfie’ye ait.


3.Sezon

Sezonun ilk bölümlerinde tüm Fransız personelin Savoir’den ayrılmasıyla bir Amerikalı olan Madeline’nin Fransa’nın lüks piyasasında tek başına tutunmaya çalıştığını görüyoruz. Emily’nin geçtiğimiz sezon sonu vermiş olduğu Paris’te kalma ve Savoir’dan ayrılma kararını henüz Madeline’e söylemediğini ve iki şirket arasında kalması bu noktada büyük sıkıntılara yol açılıyor. Öyle ki, bir yandan Slyvie ve ekibi sıfırdan şirket kurmaya ve müşterilerini kendi taraflarına çekmeye çalışırken, öbür yandan Madeline işlerin büyük çoğunluğunu eksik personel sebebiyle Emily’e yıkıyor. 


4.Sezon

Bu sezonun şu anda sadece 4 bölümlük kısmı yayınlandı onlar da o kadar saçmaydı ki devamını izlemek pek istemiyorum açıkçası.Baş karakteri ve ilişkilerini iyice saçma sapan bir hale soktular.En son ki bölümde Emily,bir ayrılıp bir barıştığı takıntılı exi Gabriel , Gabriel'in eski nişanlısı ve onun lezbiyen kız arkadaşı şeklinde bi dörtlü oldular.Hatta o kadar saçma ki Gabriel ve Emily sevgiliyken hala bu lezbiyen ikili Gabriel'in evinde kalıyor nedensiz yere bu arada Emily'nin eski erkek arkadaşı Alfie meselesi de var.İyice saçma sapan oldu dizi bence ilişkilerde saçma sapan vıcık vıcık inandırıcılığı düşük bir hal aldı.





1 yorum:

Kitap - Kekeme Çocuklar Korosu Tarık Tufan

 Herkese merhabalar efenim, Elimdeki son kalan diğer Tarık Tufan kitaplarını da bitirdikten sonra bir daha almayacağım.Bu da güya roman diyo...