17 Ağustos 2024 Cumartesi

Kore Dizisi : Dreaming of a Freaking Fairy Tale

 Herkese merhabalar efenim,

Son izlediğim Kore dizisinden bahsetmek istiyorum bugün sizlere.Pazartesi itibariyle okullar açıldığı için özelde artık oldukça meşgul durumda olacağım bir daha ne zaman Kore dizisi izlemeye zaman ayırabilirim pek bilmiyorum.Mini klişe bir dizi var bugün odağımızda.Baş roldeki erkek oyuncuyu çok sevdiğim için başladım diziye ama gerçekten çıtır çerez hatta bir çok kişininde bilmediği çok da popüler olamamış bir dizi.

Lee Jun Young, Cheongdam Heaven'ın insanlara güvenmeyen aşka inanmayan CEO'su Moon Cha Min'i canlandırıyor. Moon Cha Min, babasının sözlerine uyarak kadınlardan uzak durur ve evlilik ya da flörtle ilgilenmez. Bilinmeyen bir nedenden ötürü her zaman sapı süslü bir şekilde dekore edilmiş bir şemsiye taşımaktadır. Yakışıklı görünümü ve modaya uygun tarzı sayesinde yakışıklı bir prense benzetilmektedir.Üvey annesi ve üvey kız kardeşiyle birlikte yaşayan Shin Jae Rim (Pyo Ye Jin) için hayat tıpkı Cinderella'nın hikayesinde olduğu gibidir. Yakışıklı erkeklerden hoşlanmasına rağmen babasının ölmeden önceki son arzusu olan "Zengin bir adamla evlenerek iyi yaşa" dileğini yerine getirmek için zengin insanlarla dolu bir sosyal kulüp olan Cheongdam Heaven'a iş başvurusunda bulunur.



1 yorum:

Kitap - Kekeme Çocuklar Korosu Tarık Tufan

 Herkese merhabalar efenim, Elimdeki son kalan diğer Tarık Tufan kitaplarını da bitirdikten sonra bir daha almayacağım.Bu da güya roman diyo...