1 Ağustos 2024 Perşembe

Türk Dizisi : Zamanın Kapıları

 Herkese merhabalar efenim,

Esra Bilgiç ve Birkan Sokulluyu çift olarak ilk Netflix de yayınlanan Romantik Kaçış filminden izlemiş çok yakıştırmış ve beğenmiştim.Benden başka insanlarda beğenmiş olacak ki filmin ardından aynı çiftle bu diziyi yaptılar.Diziyi ben isminden dolayı ilk başta fantastik sandım.Sonra biraz araştırdığımda kitaptan uyarlandığını gördüm.İlk sezon 10 bölüm sanırım çünkü en son 10.bölüm 17 Temmuzda yayınlandı ondan sonrası da gelmedi ama çok arada bir yerde bıraktıkları için devamının 2.sezonda olacağını düşünüyorum zaten kitapta seri şeklinde ilerliyor.2.sezonu müsait olursam izlerim diye üşünüyorum çünkü dizi ilk başlarda sarsada bence bi 5.bölümden sonra falan bi tık sıkmaya başladı bölümler ve konular birbirini tekrar etmeye başladı gibime geldi.

İnsanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat süren Sinan, tam bir bilgisayar dehasıdır. Onun hayatı, Türkiye'nin en büyük iş insanlarından birinin kızı Nevra ile yollarının kesişmesiyle bambaşka bir hal alır. İkisinin yollarının kesişmesiyle geçmişin kapıları açılır ve bu süreçte gün yüzüne çıkan sırlar ile Nevra kendi gerçekliği ile buluşur. Köklerine doğru birlikte yolculuk yapan Nevra ve Sinan, kendilerini beklenmedik olayların içerisinde bulur. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir.



1 yorum:

Kitap - Kekeme Çocuklar Korosu Tarık Tufan

 Herkese merhabalar efenim, Elimdeki son kalan diğer Tarık Tufan kitaplarını da bitirdikten sonra bir daha almayacağım.Bu da güya roman diyo...