6 Ağustos 2024 Salı

Kitap - Casus Paulo Coelho

 Herkese merhabalar efenim,

Yıllık iznimin kalan son 10 günündeyim 14 Ağustosa kadar eve olacağım.Kafamda yine bi gezi planı ama günübirlik videosu gelir zaten.Okul !9 Ağustostan itibaren başlıyor olacak.12 Lerin yaz kursu olduğu için elbette erken başlıyor bizde.Bu 10 günlük tatilimde evde kaldığım sürece yine bol bol dizi,film,kitap yapmak istiyorum.

Napoli serisinin 2.kitabını bitirdim 3.kitaba geçmeden araya bu kitabı aldım.Okuması keyifli,gerçek bir hikaye.Zaten kısa bir kitap olduğu için 2 gün içinde bitti.Bu kadının adını taa lise zamanımda tarih dersinde duymuştum sonra da bu kitabın çıktığını öğenmiştim ama alıp okuma fırsatı bulamamıştım o zamanlar.Paulo Coelho sevgim tee o zamanlara dayanıyor diyebilirim.

Yanlış devirde doğmuş bir kadınım ben, hiçbir şey düzeltemez bunu. Gelecekte hatırlanacak mıyım, bilmiyorum ama şayet hatırlanırsam mağdur bir kadın olarak değil, cesur adımlar atmış ve ödemesi gereken bedeli korkmadan ödemiş biri olarak görülmek istiyorum.

Mata Hari'nin tek suçu özgür bir kadın olmaktı: Sınırlar ve sınırlamalarla dolu bir dünyada kaderine boyun eğmeyen bir kadın...



1 yorum:

Kitap - Kekeme Çocuklar Korosu Tarık Tufan

 Herkese merhabalar efenim, Elimdeki son kalan diğer Tarık Tufan kitaplarını da bitirdikten sonra bir daha almayacağım.Bu da güya roman diyo...