25 Mart 2018 Pazar

Kore Dizi - Radio Romance

Herkese merhabalar efenim ...

Bugünden itibaren 1 hafta İzmir de evimde dinleniyor olacağım.1 Nisan itibariyle de yine bir sıkı çalışma temposuna gireceğim çünkü artık okulun son ayları hem de KPSS çalışmalarıma da hız kazandırmam gerekiyor.Yine paylaşımlar elbette devam edicek ama sanırım eskisi kadar sık olamayacak.Kim So-Hyun çok sevdiğim oyunculardan biridir.Tüm dizilerini kaçırmadan izlemeye çalışıyorum ponçik suratıyla bence ekranlara çok yakışan bir isim.Diziye gelicek olursak yine bir klişe ama bu sefer radyo programında geçiyor.Çerezlik 16 bölümlük bir dizi.

Bugün size dizi postunda daha yeni bitirdiğim tazecik Romantik-Komedi kategorisinden bir dizi sunmak istedim.


Konusu:
Dizi, ünlü bir top starın (Yoon Du-Jun) nasıl bir Radyo DJ’i haline geldiğini ve radyo yoluyla insanların nasıl iyileştiklerini anlatmaktadır.


Karakterleri:
Yoon Du-Jun dizide listelerde hep üst sıralarda bulunan oyuncu Ji Soo-Ho karakterini canlandırmaktadır. Elinde bir senaryo olmadan konuşamamasına rağmen bir radyoda DJ’lik yapmaya başlar. DJ’liğini yaptığı canlı yayın radyo programında hiçbir şey planına göre gitmez ve bu durumu düzeltebilmek için mücadele eder.

Kim So-Hyun dizide bir radyo istasyonunda radyo programları için senaryo yazarlığı yapan Song Geu-Rim karakterini canlandırmaktadır. Çocukluğundan bu yana kör olan annesi ile beraber sık sık radyo dinlemesi Geu-Rim’in bu mesleği seçmesini sağlamıştır. Her gün radyoda çıkan küçük krizlerle başa çıkabilecek kadar uzmanlaşmış, enerji dolu birisidir. Ancak, senaryo yazma konusunda pek fazla yeteneği yoktur. Son zamanlarda yapımında yer aldığı radyo programı yayından kaldırılır. İşsiz kalmakla burun buruna gelen Geu-Rim bu durumdan kurtulmak ve başyazar olabilmek için ünlü oyuncu Ji Soo-Ho’yu (Yoon Du-Jun) yeni bir radyo programına dâhil etmeyi başarır.

Yoon Park dizide son derece yetenekli bir yapımcı olan Lee Kang karakterini canlandırmaktadır. Yetenekli biri olmasına karşın çekilmez birisidir. Zor kişiliğinin yanı sıra altında çalışan personele karşı makul olmayan beklentileri ve en az yedi yardımcı yapımcıyı hastanelik etmesiyle ün yapmıştır. Song Geu-Rim’e (Kim So-Hyun) hayır diyemeyeceği bir teklifte bulunur. Eğer Ji Su-Ho’yu (Yoon Du-Jun) kendi programında DJ'lik yapmaya ikna edebilirse onu başyazarı yapacaktır.

Yura dizide bir oyuncu olan Jin Tae-Ri karakterini canlandırmaktadır. Eskiden Kore’nin en popüler ve top listelerinde her zaman yer alan bir oyuncuyken şimdilerde ise kariyerinde büyük bir düşüş yaşamaktadır. Hayranlarının desteğini giderek kaybetmekte ve herhangi bir yapımda yer almakta zorlanmaktadır. Kariyeri konusunda büyük bir endişeye düştüğü sıralarda Ji Su-Ho’nun (Yoon Du-Jun) bir aile sırrını öğrenir. Bunu kariyerinde tekrar bir başlangıç yapmak için kullanmaya çalışır.

Kwak Dong-Yeon dizide bir psikiyatrist olan Jason karakterini canlandırmaktadır. Ji Su-Ho’nun (Yoon Du-Jun) liseden sınıf arkadaşı olan Jason onun dert ortağı ve kişisel psikiyatristidir.

Ha Joon dizide uzun süre Jin Tae-Ri’nin (Yura) menajerliğini yapmış olan Kim Jin-Woo karakterini canlandırmaktadır. Menajerlikten ajans yöneticiliğine yetenekleri ile tek başına yükselmiştir. Ajansının bünyesindeki yıldızı korumak için kötü adamı oynamaktan çekinmemektedir. Geçmişte, Jin Tae-Ri ile aralarında romantik bir ilişki yaşanmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...