18 Ağustos 2018 Cumartesi

İngiliz Dizisi : Patrick Melrose

Herkese merhabalar efenim ...

Benedict'in askerleriyiz ! En azından kardeşimle ben :) Adamın karısı çolu çocuğu var ama adamı sanki 5 yaşındaymış gibi kucağıma alıp yüzünü mıncır mıncır edesim var ! Ben bu kadar tatlış bir adam görmedim ya :D İngilizvari karizması,İngiliz aksanı,beyfendiliği,örnek bir baba olması,harika oyunculuğu ... Daha ne denebilir ki ? Sırf bu diziyi de baş rolünde oynadığı için izledim.Yoksa pek benlik değil.Aslında dizi tam benlik olması gerek çünkü bir psikolojik dramı anlatıyor.Dizinin içinde yok yok psikolojiye dair.Ama acayip ağır bir dram.Baş roldeki adam tam bir hezeyan ve bunun üstesinde de ancak Benedict gelirdi elbette :) Bu arada Mini dizi o yüzden ağızlara bir barnak bal çalıp elveda ediyor :)

Patrick Melrose, sorunlu ve ilgisiz bir üst sınıf İngiliz ailenin çocuğudur. Berbat bir çocukluktan sonra onun kadar kötü bir yetişkinlik yaşamaktadır. Alkolizm, eroin bağımlılığı derken ilişkilerin ve günlük hayatın getirdiği sıkıntıları vardır.Psikolojik hezeyanları ve geçmişte babası ve annesiyle olan  travmalarına her geçen bölümde flashbacklerle değiniliyor.

Patrick Melrose ile ilgili görsel sonucu

1 yorum:

  1. Afişini görüp kararsız kaldığım bir diziydi. Ama okuyunca konusu ilgimi çekti.
    Bir göz atmak lazım. Teşekkürler

    YanıtlaSil

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...