3 Ağustos 2019 Cumartesi

Animasyon : Brave

Herkese merhabalar efenim,
Disney filmlerine ve animasyonlarına olan özlemimi size bir kaç post önce aktarmıştım kardeşimle oturup Netflix'ten Disney'den izlemediğimiz kalan tüm animasyonları izledik geçen hafta boyunca o animasyonlardan ilki konusuyla ve işleniş şekliyle beni çok şaşırtan Brave Türkçe çevirisiyle Cesur oldu.Kızıl kıvırcık asi saçlarıyla annesiyle olan tipik anne-kız ilişkisiyle Merida karakterini acayip sevdim.Disney'in tipik animasyon konularından çıkıp bu tip farklı konulara yönelmesi benim çok hoşuma gidiyor.

Yönetmen:  Mark Andrews
Ülke:  ABD
IMDB:  7,1
Vizyon Tarihi:  7 Eylül 2012
Süre:  93 Dakika
Ödüller:  1 Oscar ödülü. 18 farklı ödül ve 45 adaylık.
Bütçe:  $185,000,000
Hasılat:  $538,983,207

Çok yetenekli bir okçu olan Merida, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor’un aceleci kızlarıdır. Kendi hayat yolunu kendi çizmeye kararlı olan Merida, ülkenin şamatacı lordlarına ait olan asırlık bir geleneğe karşı çıkar: Heybetli Lord MacGuffin (Kevin McKidd’in sesiyle), huysuz Lord Macintosh ve aksi Lord Dingwall.Merida’nın hareketleri farkında olmadan krallık içerisinde kaos ve öfke yaratır. Garip Bilge Kadın’a başvurduğunda ise uğursuz bir dilek onu beklemektedir. Merida peşindeki tehlikeli güçleri keşfederken çok geç olmadan o korkunç laneti bozmaya çalışır ve gerçek cesaretin ne olduğunu anlar.

Cesur - Brave 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...