28 Ağustos 2019 Çarşamba

Bilim Kurgu Filmi : Other Life

Herkese merhabalar efenim,
Bugün film postumuzda bir bilim kurgu filmi var.Film öyle beni aman aman tatmin etti diyemem çünkü bu fikirden türüyen bir çok film izledim ama işlenişi ve akışı izleyiciyi kendine bağlayacak ve sıkmayacak cinsten o yüzden bilim kurgu severler bu filme de bir şans verebilirler.Bu arada film Netflix de de yer alıyor.

OtherLife, insan zihninde sanal bir gerçeklik oluşturup zaman algısını değiştiren bir ilaç üreten bir adamın hikayesini konu ediyor. Ren Amari, devrim niteliğindeki bir ilacın mucididir. OtherLife adı verilen ilaç, beynin zaman duygusunun genişlemesini sağlayarak kullanıcının zihninde sanal bir gerçeklik yaratır. İlacı kullananlar, birkaç dakika içinde birkaç saat yaşayabileceklerdir. Ren ve meslektaşları, ilacı piyasaya sürmek için zamanla yarışırken, hükümet de ilacın hapishanelerin aşırı kalabalıklaşmasına karşı radikal bir çözüm amacıyla kullanmasına karar verir. İlaç sayesinde suçlular, sadece birkaç saniye içerisinden sanal hücreler yaratacaktır. Bu sayede suçlular, sanal hapishanelerde birkaç dakika içerisinde cezalarını çekip ıslah olabilecektir. Ancak bu durum sanıldığı kadar iyi sonuçlar doğurmaz.

OtherLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...