24 Ağustos 2019 Cumartesi

Korku Filmi : Ghost Stories

Herkese merhabalar efenim,

Baş rollerinde Martin Freeman,Alex Lawther gibi ünlü isimlerin yer aldığı,senaryosu çakma olan bir İngiliz korku filmden bahsedicem.Şu sıra da nereye elimi atsam bizden çalınan senaryolara denk geliyorum.Bu seferki de "Leyla İle Mecnun" dizinden çalınmış bir senaryoydu hangi kısmının çalındığını söylemeyeceğim o koca bir SPOILER olur ama diziyi izleyenler hangi kısmın olduklarını hemen anlayacaklar."Adamlar nasıl bizden çalacaklar ya daha Türkiye diye bir ülkenin var olduğunu bilecekler de Leyla İle Mecnun'u izleyeceklerde çalacaklar da ... " diye sığ sığ düşünmeyin arkadaşlar.Leyla İle Mecnun dizisi Netflix de yer alıyor ve IMDB'si oldukça yüksek bir dizi o yüzden diziyi izleyip diziden fikir araklamak o kadar da zor bir iş değil.

Kısacası bu film bu detayı bilmeyenler için oldukça iyi (!) bir korku filmi gibi gözükse de beni pek tatmin etmedi.


Yönetmen:  Jeremy Dyson
Ülke:  İngiltere
IMDB:  6,6
Vizyon Tarihi:  6 Temmuz 2018
Süre:  98 Dakika

Hayalet Hikayeleri, içinde 3 farklı ürpertici hikayenin yer aldığı bir dosya bulan ve bu doğaüstü hikayeleri araştıran bir profesörün yaşadıklarını anlatıyor.. Profesör Goodman doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Şüpheci bir psikolog olan Goodman, bu düşüncesini sarsacak türden olaylar yaşadığında ise her şey aniden değişiverir. Mezarın ötesinden gelen bu dosya, kuşkucu profesörü ürpertici hikayelerin peşine düşmeye zorlayacaktır. Psikolog, bu ruhani olaylara mantıklı bir açıklama bulabilmek için işe koyulur fakat mantıklı açıklamalar bulmak zorlaştıkça Goodman'ın mantığı da sınanacaktır.

Ghost Stories (2017)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...