30 Ekim 2020 Cuma

Kore Dizisi : Record of Youth

 Herkese merhabalar efenim,

Yavaş yavaş kış mevsimi gelirken Kore dizileri de canlanmaya başladı ve oldukça güzel diziler yapılmaya başlayınca ben de güncel dizilerden bir çoğunu takip ediyorum elbette bunlardan biri de bu dizi oldu.Başlarda oyuncu kadrosu beni heyecanlandırmış olsa da ikilinin kimyasının uyuşmamasından mı yoksa dizinin konusunun ekibe göre fazla hafif kalmasından mıdır nedir bilemiyorum ama bu dizi beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Dizi de geçekten  görmeyi özlediğim tutku hiç yoktu iki karakter de o kadar mıymıntıydı ki artık diziyi izlerken sonlara doğru bana fenalık gelmeye başladı. Park Bo Gum askerden geldikten sonra adam gibi bir dizi de oynayamadı da ona yanıyorum resmen gül gibi çocuğu harcıyorlar saçma sapan dizilerde :/

Dizi, modellik sektörünün içinde olan bir grup gencin etrafında dönmektedir.

Park Bo-Gum dizide bir model olan Sa Hye-Joon karakterini canlandırmaktadır. Gerçekçi bir kişiliğe sahiptir. Zeki ve yakışıklı olduğu kadar da iyi bir insandır. Bir model olarak başarılı olsa da onun asıl hayali bir oyuncu olmaktır. Bu yüzden çeşitli oyuncu seçmelerine katılmış ancak başarılı olamamıştır.

Park So-Dam dizide bir makyaj sanatçısı olan An Jung-Ha karakterini canlandırmaktadır. Mantıklı ve çalışkan bir genç kızdır. Kendi yeteneklerini değerlendirmede oldukça iyidir. Etrafında yaşanan olaylardan kolayca sarsılmaz ve kendi yolunda yürümeye devam eder. En büyük hayali, başarılı bir makyaj sanatçısı olmaktadır. Bu yüzden, kendine olan güvensizliğini yenerek, kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi amaçlamaktadır. İyi bir üniversiteden mezun olduktan sonra büyük bir şirkete işe girer. Ancak üç yıl sonra bir makyaj sanatçısı olma hayalinin peşinden gidebilmek için işinden ayrılmıştır.

Byeon Woo-Seok dizide bir model ve bir oyuncu olan Won Hae-Hyo karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca Sa Hye-Joon’un (Park Bo-Gum) en yakın arkadaşıdır. Oldukça sıkı çalışan nazik birisidir. Aynı zamanda son derece rekabetçi bir kişiliğe sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...