18 Ekim 2021 Pazartesi

Çin Dizisi : Sweet Teeth

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün bir Çin dizisi ile karşınızdayım izni yakalayınca hemen bir günde oturup Çin dizisi bitiriyorum 22 bölümden bölüm başı yarım saat olduğu için kolayca izlenebiliyor.Diş hekimliği furyası başladı sanırım meslek olarak şu sıra bir kaç dizi de baş rollerin diş hekimi olduğunu gördüm ya da doktor falan oluyorlar :D Akış genel olarak aynı Çin dizilerinde çok farklı bir şey olmuyor :)

Donghu Üniversitesi’nde de ders veren Diş Hekimi Ai Jing Chu, okuldaki en yakışıklı adam olarak biliniyor. Ancak üniversite kütüphanecisi Zeng Li, küçük bir yanlış anlama nedeniyle ona karşı önyargılıdır. Zeng Li’nin annesi onu tel takmaya zorladığında, ne pahasına olursa olsun Ai Jing Chu’dan kaçınmaya çalışır, ancak sonunda yine de onun hastası olur. İkisi birbirleriyle daha fazla etkileşime girdikçe, Zeng Li, Ai Jing Chu’nun aslında çok profesyonel ve sevecen bir insan olduğunu fark eder ve ona karşı hisler geliştirmeye başlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...