10 Ekim 2021 Pazar

Kore Dizisi : Police University

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün benim çok yoğun bir gün olucak o yüzden postu sabahın bu saatinde atmak istedim.Önce işe gidicem ardından 3 gibi çıkıp Amasya'ya kuzenimin düğününe gidicem sonra sabah yine erkenden yollara dökülüp işe vaktinde dönmeye çalışıcam iş açısından çok yoğun bir döneme girdiğimizi ve neredeyse 3 haftadır izinsiz çalıştığımızı söylemiştim şu günlerin biran önce geçmesini ve artık dönemin başlamasını diliyorum sadece :)

Bugün postta yine güncel biten bir Kore dizisi var.Normalde bu tarz dizileri izlemem pek ama nedense şu sıra Kore dizisi açlığı geldi yine bana piyasa da güncel olan hangi dizi varsa hepsini tek tek izliyor ve bitiriyorum.Dizi içinde aşk falan var ama bana pek geçmesi zaten baş rolde hiç hazetmediğim idol/oyuncu olan Kristal var onun muşmula suratında gram mimik olmaması beni izlerken çok iğrelti ediyor zaten hiç bir baş rol erkekle de yakışmıyorlar.

Kang Sun Ho henüz on yaşındayken bir kaza sonucu vefat ettiğinden beri, Kang Sun Ho'nun sefil hayatından kurtulmanın tek yolu bilgisayar korsanlığıydı. Sonunda, üvey babasının kanser ameliyatını ödemek için yasadışı kumar fonlarını çalmak amacıyla dahi hack becerilerini uygulamaya koyar. Bir gün Sun Ho, karizmatik bir judo kızı olan Oh Kang Hee ile karşılaşır ve ilk görüşte aşık olur. SadeceOnunla birlikte olabilmek için Kang Hee'ninkiyle aynı üniversiteden kabul mektubu almayı kendine hedef belirler ve sonunda kabul edilir. Ancak, önceki kabahati Yoo Dong Man'den tanıdık bir yüzün onu profesörü olarak karşılamasını beklemiyor. İlk başta, onu tekrar görmekten pek memnun değil, ama yavaş yavaş adalet adamı Dong Man'a, birbirleriyle çekişmeye devam ederken Dong Man'ın hayırsever ve cesur doğasına saygı duyduğu noktaya kadar düşkün oluyor. İşte böyle, ilk görüşte aşk olarak başlayan şey, Sun Ho'nun hayat amacı olan bir polis memuru olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...