6 Ekim 2021 Çarşamba

Kore Dizisi : You Raise Me Up

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün final bölümü daha şimdi bitirdiğim tazecik 8 bölümcük mini bir Kore dizisi ile geldim.Konusu o kadar farklı ki bu konu Korelileri aşmış açıkçası ama hiç +18'e kaçmadan nasıl bu konu bu kadar naif ve komik işlenir bu da onların farkı olmuş diyebiliriz.Cinsel problemleri olan bir erkek ile üroloji doktoru olan bir kadının yakınlaşmasını anlatıyor dizi.Baş roldeki kız çok sevdiğim kız kpop gruplarından biri olan Exid'in üyesi Hani.Onu talkshowlarda falan görmeye çok alışmıştık ama anlaşılan bu diziden sonra bence kendisini bol bol dizilerde de görücez.Baş roldeki adamı daha önce bir dizi de izlediğimi hiç hatırlamıyorum ama çok tatlı bir adammış ve böyle de zor ve değişik bir rolün üstesinden gelmeyi başarmış.

You Raise Me Up dizisinde Do Yong-Sik (Yoon Shi-Yoon), 30'lu yaşlarında olan ve kamu hizmeti sınavına hazırlandığı sırada fazlaca kilo almasının yanında iktidarsızlık sorunu yaşayan bir adamdır. Bu sağlık problemini gidermek için gittiği ürolog ile tanışınca onun ilk aşkı Lee Ru-Da (Hani) olduğunu fark eder. Lee Ru-Da (Hani), güzel bir görünüme sahip yetenekli bir doktordur. Ayrıca sevgilisi olan Do Ji-Hyeok (Park Ki-Woong), varlıklı bir aileden gelen, kusursuz bir görünüşe sahip ve kendini fazlasıyla beğenmiş bir adamdır. Lee Ru-Da (Hani) her zamanki gibi ilk aşkının ne kadar mükemmel olduğu hakkında övünürken, tekrar karşılaştıklarında onu eskisinden oldukça farklı görünce çok şaşırır. İtibarını korumak için onun eski haline dönmesine yardımcı olmaya karar verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...