7 Kasım 2022 Pazartesi

Bilim Kurgu Filmi : Everything Everywhere All at Once

 Herkese merhabalar efenim,

Dün biliyorsunuz ki izin günümdü artık o gün vaktim olduğunca her pazartesi düzenli film izlemek istiyorum.Bana öneriniz "mutlaka izle tam senlik bir film" dediğiniz filmler varsa yorumlara yazın lütfen.Mesela bu film tam benlik bir film! Hafif kafa yakmalı bol sembolleri ve mesajı olan anladığın ama biri "anlat" dese anlatamayacağın filmlerden :D Absürd komedi ve bilim kurgu birleşmiş ve bu film olmuş ayrıca Barış Özcan'nın bu film hakkında çektiği videosunu da koydum alta filmi izledikten sonra o videoyu izleyince film gözünüzde daha da büyüyor vallahi.Bu senenin oldukça başarılı ve çekim açısından da sinematik açısından da oldukça yenilikçi filmlerden.Paralel dünyalar ve multiverse evrenleri,karadelik teorilerini seviyorsanız mutlaka bu filme bi bakın !

Her Şey Her Yerde Aynı Anda, dünyayı kurtarması gerekecek zorlu bir maceraya sürüklenen bir kadının hikayesini konu ediyor. Evelyn, yıllar önce kocasıyla birlikte Çin'den Amerika'ya göç edip yeni bir hayata başlar. Aile hayatı ve işiyle sıradan bir yaşam süren Evelyn, kendisini bir anda dünyayı kurtarması gereken çılgın bir maceranın içinde bulur. Yaşayabileceği alternatif hayatlarla bağlantılı diğer evrenleri keşfeden Evelyn, bu süreçte evreni kurtaracak yegane gücün kendisinde olduğunu öğrenir.


1 yorum:

  1. taams izlerim bunu da :) dün akşam the school for good and evil izledim keyiflendim :) barbarian da fena korku değildi :) fantastik ve bilimkurgu izlersem senin izlemediğin sölerim tabii :) gerilim korku da :)

    YanıtlaSil

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...