9 Kasım 2022 Çarşamba

Kore Dizisi : Love in Contract

Herkese merhabalar efenim,

Güncel Kore dizilerini takiplemeye elbette kaldığım yerden devam ediyorum efenim ! Şu sıra çok fazla romantik-komedş tarzı dizi çıkmadığı için resmen tek tük izler oldum Kore dizisi.Ya hukuk ya polisiye genelde bu tarzlar üzerinden gidiyor diziler şu sıra ilgimi çeken çok az dizi var bu yüzden.Bu dizi de hem kadrosuyla hem de konusuyla ilgimi çeken ve sonuna kadar kendini izlettiren bir dizi oldu benim için.

Park Min Young benim en sevdiğim kadın oyunculardan biridir bu sektörde ama son dizileri Forecasting Love and Weather ve When the Weather Is Fine bence pek başarılı diziler değildi tamam yine de baş rolünde sevdiğimiz bir ablamız var diye izledik ama şu kadının yaşına uygun da bir partner bulun de mi ama veriyorsunuz gencecik oğlanları aralarında gram kimya hissedemiyoruz baş rollerin.Gerçi bu dizideki partneri de kendisinden 4 yaş küçük ama yine de adam olgun durduğu için yaş farkını hiç hissetmedik biz.Baş roldeki abimizde yani Go Kyung Pyo resmen 2017 den beri romantik komedi dizilerinde oynamadı en son abimizi ben Strongest Deliveryman dizisinde bıraktım sonra başka diziler de oynadı ama hep aksiyon dizileri ama kendisini romantik komediye oldukça yakıştıştırıyorum aslında ve bu dizi de bu tezimin kanıtı bence :)

Dizi, bekar erkeklere kısa süreli ‘eş’ hizmeti sağlayan Choi Sang Eun (başrol kız) etrafında dönmektedir. Ancak Jung Ji Ho (başrol erkek) adında özel bir müşterisi vardır. En uzun süreli ‘eş’ hizmeti sağladığı kişidir. Her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri beraber yemek yerler. Choi Sang Eun bu işten emekli olmaya karar verdiği anda hayatına geçmişinden Kang Hae Jin (ikince erkek) girer ve onunla da salı, perşembe ve cumartesi günleri bir araya gelmeye başlar. Rol olarak başlayan bu oyunda işler bir noktadan sonra çığırından çıkar ve karmakarışık bir hale gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...