2 Nisan 2024 Salı

Gerilim Filmi :You'll Never Find Me

 Herkese merhabalar efenim,

İzin günümde izlediğim filmlerden biri olan You'll Never Find Me filminden bahsedicem size bugün.Tek mekanda ve az oyuncu ile geçen filmleri oldukça severim.Çünkü öyle bi gerilim,gizem ya da akıl oyunu oynamalı ki ya da yönetmen tempoyu,atmosteri öyle bi yansıtmalı ki seyirciyi elinde tutabilsin.Bence bunu yapabilmek aksiyon filmi yapabilmekten çok daha zor bir şey.Bu filmde afişinden ve konusunda öyle olduğunu vaatediyormuş gibiydi.Filmin başlarını ve ortalarını hiç sıkılmadan izledim açıkçası akıcılığını ve gizemini de korumayı başardı.Bazı sahneler gereksiz ağırdı ve boş diyaloglar vardı oraları atlayarak izledim.Asıl filmi vasat yapan şey bence finaliydi.Çok aceleye gelmiş çok alakasız ve havada kalan bir finali oldu filmin.Bu da iyi başlasa da düşük bitirmesine neden oldu.

Patrick, izole bir karavan parkında yaşayan tuhaf ve yalnız bir adamdır. Bir gece şiddetli bir fırtına sırasında, kapısında sığınmak için gizemli bir genç kadın belirir. Gece ilerledikçe, genç kadın Patrick'ın niyetlerini sorgular ve Patrick da kendi gerçeklik algısını kaybetmeye başlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...