24 Nisan 2024 Çarşamba

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için başladığım bir diziden bahsedicem ki baş roldeki adamlarda felfena.Biri Ji Chang-wook diğeri de Wi Ha-joon.Bu iki şaheser olan Oppalar bir yana dururken benim en sevdiğim kadın solo şarkıcılardan biri olan Bibi ikinci yan rol kadını oynuyor.Bu dizi kendisinin ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen sırf onun için başladım ve sadece onun oynadığı sahneleri izleyip bitirdim diziyi.Dizi de zengin uyuşturucu kaçakçısı bir mafya kadını oynuyor.Bayıldım kendisine bu rolde tam da onun tarzında bir rol olmuş oyunculuğu da bence bir çok kadın oyuncuya göre çok daha iyi.Kendisini umarım daha çok bu tarz rollerde görürüz hatta My Name dizisinde ki gibi bir rolde görmeyi de çok isterim.

1995'te Kore, Çin ve Japonya'daki uyuşturucu kartellerini yok etmek için soruşturma başlatılır. Gizli görev icabı yükselişteki Gangnam Birliği'ne sızan taşralı dedektif Junmo, karısıyla çetenin patronu arasındaki karmaşık ilişkiden habersizdir. İç içe geçmiş kaderleri vahim durumlara yol açacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : Ölümlü Dünya 2

 Herkese merhabalar efenim, Hasta ve evde film vakti yaptığım bir hafta sonu geçiriyorum.Yarından itibaren iş yerinde de çok yoğun olacağım ...