6 Nisan 2024 Cumartesi

Kore Dizisi : Strong Girl Nam Soon

 Herkese merhabalar efenim,

9 günlük bayram tatili ve ara tatille birleşen bir tatilim var.Aslında GAP turuna gitmeyi planlıyorduk ama otobüs dolmadığı için turu iptal ettiler biz de kaldık öylece ortada.Gerçi her şeyde bi hayır varmış çünkü cumadan beri sırtıma kulunç girdi ve şişti biraz acilde iğne vurulunca biraz iyi oldum.Bu 9 günlük tatil boyunca 2024 te yayınlanan ve benim kaçırdığım Kore dizilerini izlemeye ve elbette sizlere sunmaya karar verdim.Şu sıra her gün Kore dizisi göreceksiniz bu blogta eskiden de olduğu gibi.Uzun zamandır Kore dizisi Slumpına girmiştim izleyemiyordum bir türlü artık bunu kırdım diyebilirim.

İlk dizim Strong Girl Bok Soon dizisinden esinlenerek yapılmış ve bence çok da gereği olmayan bir dizi Strong Girl Nam Soon.Dizi Netflix de de yayınlandı.Spin Off tadında bir dizi olmuş diyebiliriz ama gereği var mı derseniz bence yokmuş :)

İnsanüstü güce sahip olan genç bir kadın, öz ailesini bulmak için Kore'ye döner. Ancak burada, gücünün sınırlarını zorlayan bir uyuşturucu vakasının ortasına sürüklenecektir.



1 yorum:

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...