5 Ağustos 2018 Pazar

Fantastik Film : A Cure For Wellness

Herkese merhabalar efenim ...

Siz yatağınızdan usulca kalkıp mükemmel bir "pazar" kahvaltısı yaparken ben trafiğin ortasında 1 saatlik okul yolunu yarım saatte koşup sınava yetişirken buldum.Evet sabah sabah resmen Survivor yaşadım diyebilirim ama Allah tan alan sınavına girmeyi başardım sınav eh geçti diyebilirim sonucu ne olur tabi bilemiyorum hayırlısı olsun diyelim ve bugünün film postu olan Türkçe çevirisiyle "Yaşam Kürü" filmine geçelim.Aslında oldukça tanıdık bir kurguya sahip olduğunu düşündürse de başlarında daha sonradan çok farklı bir kurguya geçti film ve arşivimde "değişik filmler" arasında yerini aldı.Değişik senaryoları sevenler için tavsiyemdir :)

Yönetmen:  Gore Verbinski
Ülke:  Almanya, ABD
Tür:  Dram, Fantastik, Korku
IMDB:  6,4
Vizyon Tarihi:  17 Mart 2017
Süre:  146 Dakika

Hırslı genç bir yöneticiye şirketin CEO'su alma görevi verilir. Mevzubahis CEO İsviçre Alpleri'nin ıssız bir bölgesinde yer alan, huzurlu fakat gizemli bir sıhhatli hayat merkezinde kalmaktadır. Lakin genç yönetici orada geçirdiği müddet zarfında merkezin spasının mucizevi rehabilitasyonlarının pek de göründüğü gibi olmadığından şüphelenmeye başlar. Merkezin korkutucu sırlarını keşfetmeye başladığında ise akıl sıhhati tehlikeye girecektir. Sırları çözmeye çalışan genç adam kendini bir anda o merkezde tedavi için yatan hastalarla aynı hastalık teşhisine sahip bir halde bulur.

Yaşam Kürü - A Cure for Wellness 720p izle

2 yorum:

  1. Bu film çok "değişik" ve sonu muamma filmlerden biri.
    Özellikle finali için çok değişik yorumlar okudum ama sanırım herkesin farklı bir düşüncesi var.

    YanıtlaSil

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...