4 Kasım 2020 Çarşamba

Komedi Filmi : Sen Kiminle Dans Ediyorsun ?

 Herkese merhabalar efenim,

Netflix den izlediğim yerli filmlerle devam ediyoruz.Kafam dağılsın diye izlediğim filmlerden biri de bu komedi filmi olan "Sen Kiminle Dans Ediyorsun? oldu.İlk çıktığından beri aslında izlemek istediğim bir yapımdı ama bu zamana kısmetmiş diyelim.Uraz Kaygılaroğlunu ve Binnur Kayayı çok severim bu filmde ikisini görünce bile sırf izlemek istedim.Bence Uraz bu tarz komedi yapımlarını çok yakışıyor.Yazan ve yöneten Burak Aksak olunca tabi ayrı bi absürtlüklerle donatılmıştı film ama bence izlemesi oldukça keyifli bir film olmuş.

Ailesinin vefatının ardından psikolojik sorunlarla boğuşan Aysel'in hikayesini anlatıyor. Psikiyatrının da desteğiyle sorunlarını aşabilmek için dans etmeye başlayan Aysel, dans hocası Şengül'ün de yardımıyla hayata yeniden tutunuyor ve yepyeni bir sayfa açıyor! Ancak dans dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil, durum böyle olunca zorluklar, rekabet ve yepyeni arkadaşlıklar da işin içine karışıyor! "Şengül Dans Okulu"nun öğrencilerinden biri olarak kendini kanıtlamak isteyen Aysel, okulun en iyi dansçısı olduğunu ispat etmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İngiliz Dizisi : Baby Reindeer

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve mini bir İngiliz dizisinden bahsedicem bugün sizlere.Instagram postlarında görüp merak et...