4 Kasım 2020 Çarşamba

Romantik Film : Celeste And Jesse Forever

 Herkese merhabalar efenim,

Biraz daha toparlanmaya eskiye dönmeye başlamış gibiyiz.Tabi deprem korkusu bir süre daha içlerimiz de olmaya devam edecektir.Havalarda soğumaya başladığı için hele de bu depremden sonra korona bulaşma korkusu yerini almaya başladı bile.bi korkuyu terk ederken bi korku baş göstermeye başladı keşke sadece korku filmlerinden korktuğum o zamanlara geri dönebilsek bazı şeylerin değerini bilmeye öğretti tam anlamıyla bize 2020 bitmesine az kala bakalım daha başımıza neler gelicek bilemiyorum umarım 2021 bu yıldan daha kötü bir yıl olmaz da biraz olsun huzur bulduğumuz bir yıl olur.

Netflix de evdeyken kafa dağıtmalık izlediğim filmlerden biri de Andy Samberg'in baş rolünde oynadığı "Celeste And Jesse Forever" filmi oldu.Filmin ismindeki "forver" kelimesine bakış açısı oldukça farklıydı bence filmin.Spoiler olmasın diye söylemek istemiyorum ama oldukça şaşırtıcı bi finalle bitti film :)

Celeste ve Jesse, lisede tanışırlar, önce sıkı dost olurlar ve ardından genç yaşta evlenirler. Şimdi otuzuna gelmiş olan Celeste kendi medya danışmanlık şirketinin sahibidir, Jesse ise bir kez daha işsizdir fakat bu duruma bir çare bulmaya da niyeti yoktur. Celeste, Jesse ile boşanmanın yapılacak en doğru şey olduğuna inanır. O kendi yolunda ilerlerken, Jesse hiçbir yere ait değil gibidir. Şimdi boşanırlarsa ömür boyu arkadaş kalabileceklerine inanır. Celeste'e hala aşık olan Jesse durumu kabul eder ve bu evlilikten arkadaşlığa geçişi kabul eder, fakat zaman içerisinde Celeste'de verdiği kararın ne kadar bencilce olduğunu anlar ama zamanlamaları bir türlü tutmaz. Arkadaşları yediği içtiği halen beraber giden bu çiftin neden ayrıldığını ise bir türlü anlamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İngiliz Dizisi : Baby Reindeer

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve mini bir İngiliz dizisinden bahsedicem bugün sizlere.Instagram postlarında görüp merak et...