7 Mayıs 2022 Cumartesi

Kore Dizisi : The Sound of Magic

 Herkese merhabalar efenim,

Dün Netflix e özel olarak 6 bölüm şeklinde gelen ve baş rolünde  Ji Chang Wook'un olduğu tazecik bir dizi ile geldim.Eğlenceli ve akıcı başlayan bir diziydi ama nedense sonu beni pek tatmin etmedi içinde adam akıllı aşk meşk de yoktu.Dizi de tek sevdiğim şey sanırım JCW'un Johnny Deep Vibe'ı vermesiydi o uzun saçlarla falan Willy Wonka daki haline benzemişti :)

Terk edilmiş bir lunaparkta yaşayan bir sihirbaz, hayatın acımasız gerçekleri altında ezilen genç bir kızın yaşadığı sorunları ortadan kaldırır ve ona umut ışığı olur. Ri-eul, Yoon Ah-yi’nin sessiz yardım çığlığına cevap vererek onun zor bir anında aniden belirince Yoon Ah-yi onun gerçekten bir sihirbaz olup olmadığını düşünür. Ri-eul’un sırlarını ifşa etmeye kararlı olan Baek Ha-na, kamerayla lunaparka girer ve içeride Ah-yi’yi yakalar. Na Il-deung, Ah-yi’yi birlikte ders çalışmaya davet eder. Il-deung ve Ah-yi birbirlerinin hayatlarını kolaylaştırmak için bir anlaşma yapar. Ri-eul’dan şüphelenen Il-deung, Ah-yi’yi sihir derslerinde gizlice takip eder. Il-deung hayatını sorgulamaya başlar. Ha-na, Ri-eul’un odasındaki gizli kamerada şoke edici görüntüler bulur. Ah-yi, gelecekten teselli bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...