30 Mayıs 2022 Pazartesi

Romantik Film : Along for the Ride

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün annem ameliyat olduğu için sabahtan beri hastahanedeydim çok şükür ameliyatı iyi geçti ve annem kendine geldi ben de eve gelip bir şeyler izleyip bir şeyler yedim.Böyle stresli zamanlarımda chill Netflix filmleri izlemek çok hoşuma gidiyor çok dinlendirici oluyor.O yapımlardan biri de bu gençlik filmi oldu.Baş roldeki kızın hayatını kendi hayatıma çok benzettim gerçi 27 yaşında olmama rağmen hala aynı hayatı sürdürmeye devam ediyorum maalesef ama neyse o da Türkiye de yaşamanın handikabı diyelim.

Çalışkan Auden, üniversiteye girmeden önceki yaz gizemli Eli ile tanışır. Geceleri Eli ile atıldıkları maceralarla, es geçtiği o kaygısız gençliği yaşama fırsatı bulur.

Üniversiteden önceki yaz Auden, bir uykusuzluk hastası olan gizemli Eli ile tanışır. Sahil kasabası Colby uyurken, ikisi Auden’ın asla istemediğini bilmediği eğlenceli, kaygısız gençlik hayatını yaşamasına yardımcı olmak için her gece bir maceraya atılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...