29 Eylül 2022 Perşembe

Dram Filmi : İnsanlar İkiye Ayrılır

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün normalde Blutv de yayınlanan ama daha sonra Netflix'in aldığı yerli bir yapımdan bahsedicem.Oyuncu kadrosu da oldukça başarılı bir yapım , senaryo olarak da oldukça başarılı buldum ben tabi eğer bir filmin uyarlaması falan değilse.Böyle bir oyuncu kadrosu görünce insan aşk filmi falan sanıyor ama hiç alakası yok daha çok gizem/gerilim/dram tadında bir film diyebilirim.

İnsanlar İkiye Ayrılır, borç tahsil eden bir şirketin çalışanlarının hikayesini konu ediyor. Bir şirket, bankaların çeşitli nedenlerle peşine düşmediği borçları satın alır. Duygu ve Bahadır da her ne olursa olsun borçları tahsil eden bu şirketin çalışanlarındandır. Kısa sürede şirketin en başarılı elemanlarından biri haline gelen Duygu, en yüksek tahsilatı yapan çalışanın ek prim kazandığı firmada Bahadır'la kıyasıya bir rekabete girişir. Bir gün ikili, Ceren Gürel bir borçlunun dosyasını takip etmeye başlar. Kadını sıkıştırmak için çeşitli oyunlar oynayan Duygu ve Bahadır, bu sırada işin sonunda alacakları prim için birbirlerine karşı mücadele eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aksiyon Filmi : The Fall Guy

 Herkese merhabalar efenim, Sinemalara girdiği gibi kuzenimle gittiğimiz ve sinemada izlenmesi gerektiğini düşündüğüm izlemesi zevkli bir ak...