11 Eylül 2022 Pazar

Gerilim Filmi : The Skeleton Key

 Herkese merhabalar efenim,

KPSS sınavına az kaldığı için (sürekli az kalıyor farkındayım bende :D ) bu son haftamı çalışmalara ayırmak istedim sınavdan sonra önce 2 günlük Amasya'ya gidiş ardından 23-24-25'inde Kapadokya ya gidiş görünüyor 2 Ekimde de alan sınavım olacağı için onun son çalışmaları derken Ekim'in ilk haftasında Tüyap Kitap Fuarı var ona katılmak istiyorum şimdilik planlar bu kadar :) 

Gelelim bugünün filmine.Netflix şu sıra eski filmleri bünyesinde topluyor.Onlardan biri de bu gerilim filmi oldu.Zamanına göre bence başarılı kült,tarikat konulu filmlerden.İzlemesi keyifli bir film.

New Orleans’da hasta bakıcılık görevi yapan Caroline, bir yardım talebine cevap verdiği andan itibaren kendisini Ben Deveraux adında, konuşamayan bir hastanın evinde bakıcı pozisyonunda bulur. Ben’in karısı Violet, ona evin her kapısını açan bir anahtar verir. Bu anahtar sadece tek bir odanın kapısını açmaz. Caroline, çok geçmeden bu evin, Violet’in en başta bildiğini itiraf ettiğinden çok daha karanlık sırlar sakladığını keşfeder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aksiyon Filmi : The Fall Guy

 Herkese merhabalar efenim, Sinemalara girdiği gibi kuzenimle gittiğimiz ve sinemada izlenmesi gerektiğini düşündüğüm izlemesi zevkli bir ak...