16 Aralık 2022 Cuma

Gerilim Filmi : X

 Herkese merhabalar efenim,

Geçenlerde izlediğim ve oldukça beğendiğim Pearl adlı Mia Goth'un baş rolde olduğu bir korku filmi vardı hatırlarsanız o postta "bu filmin devamı da varmış" demiştim aslında o film bu filmin devam filmiymiş ama sıralaması ters.Kafalar karıştı şimdi ben böyle deyince tabiii ... Şöyle açıklayayım bu film o filmden yıllar sonrasını anlatıyor ama bu film daha önce çekilmiş o yüzden film akışına göre ben doğru sıralama da izlemişim .Bende Pearl filmini daha önce izlemek olaylara atıflar ve olaylar arasındaki bağları anlamak açısından daha mantıklı bir seçim.Ayrıca Wednesday dizisi ile popüler olan Jenna Ortega da bu filmde yer alıyor.Bence Wednesday'ı eğer Jenna oynamasaydı Mia Goth da harika oynardı tabi Adams ailesi latin olduğu için Mia o rolde biraz sırıtırdı ama yine de bence aura olarak yakışırdı.

 Hollywood hayalleri olan bir grup gençten oluşan bir film ekibi, yetişkin filmi çekmek için Teksas'ın derinliklerindeki uzak bir çiftlik evine gider. Ekip, yaşlı bir çiftin evinde çekime başlar. Ancak çok geçmeden kendilerini hayatları için verdikleri umutsuz bir mücadelenin içinde bulurlar.

1 yorum:

Aksiyon Filmi : The Fall Guy

 Herkese merhabalar efenim, Sinemalara girdiği gibi kuzenimle gittiğimiz ve sinemada izlenmesi gerektiğini düşündüğüm izlemesi zevkli bir ak...