17 Aralık 2022 Cumartesi

Romantik Film : Gabriel’s Inferno Serisi

 Herkese merhabalar efenim,

Grinin 50 Tonu yokken Gabriel'in Cehennemi vardı!

Aslında romanından beyaz perdeye uyarlanan bu yapım zamanında hiç yankı uyandırmadı ve bilinmez olarak kaldı.Kitabı ilk 2009 yılında yayınlandı belli kitlelere ulaşınca filmi çekildi ama Grinin 50 Tonu kadar popüler olamadı.2 yıl sonra yani 2011 yılında Grinin 50 Tonu çıktı ve resmen bu kitabın içine biraz daha cinsellik sokulmuş hali gibiydi.Kitabını okumasanız da film serisini eğer bu tarzı seviyorsanız mutlaka izleyin derim çünkü Grinin 50 Tonu resmen bu kitaptan çakmış filmden bile bunu çok net anlayabiliyorsunuz! Bence bu seri Grinin 50 Tonundan kat ve kat daha iyi ve daha derinlikli.Serinin çok hayranı olmadığını ve çok bilinmediğini dandik film afişlerinden bile anlayabilirsiniz cinsellik varmış gibi görünüyor içinde 3.filmin en sonunda 1-2 sahne falan var onun dışındaki filmler daha çok Twilight tadında ilerliyor.Bu serinin yazarı olsaydım cidden çok üzülürdüm :(

1-Gabriel’s Inferno

Gizemli ve seksi Profesör Gabriel Emerson, saygın bir Dante uzmanıdır, ancak geceleri kendisini sınırsız bir zevki hayatına adamıştır. Kötü şöhretli güzel görünüşünü ve sofistike cazibesini her hevesini tatmin etmek için kullanıyor, ancak karanlık geçmişinden gizlice işkence görüyor ve tüm kurtuluş umudunun ötesinde olduğu inancıyla tükeniyor.. Tatlı ve masum Julia Mitchell, yüksek lisans öğrencisi olarak kaydolduğunda, cazibesi ve onunla gizemli bağlantısı sadece kariyerini tehlikeye atmakla kalmaz, aynı zamanda geçmişinin ve şimdiki zamanının çarpıştığı bir yolculuğa gönderir. Baştan çıkarma, yasak aşk ve kurtuluşun ilgi çekici ve günahkâr bir keşfi olan Gabriel's Inferno , imkansızlığı - affetmeyi ve sevgiyi kazanmaya çalışırken bir kişinin kendi kişisel cehenneminden kaçışının büyüleyici ve çılgınca tutkulu bir hikayesini ele almaktadır.


2-Gabriel’s Inferno: Part Two

Profesör Emerson, Julia hakkındaki gerçeği öğrenir ancak bunun farkına varması çok geç olur. Julia, onun kendisini hatırlamasını beklemekten bıkmıştır ve artık onunla hiçbir şey yapmak istememektedir. Gabriel, aşkı başka birinin kollarında bulmadan önce Julia'nın kalbini geri kazanabilecek mi?


3-Gabriel’s Inferno: Part Three

Julia'nın geçmişinden karanlık biri kötü niyetlerle döner. Gabriel'in paylaşması gereken sırları vardır, ancak bunu yaparsa her şeyini kaybedeceğinden endişelenir. İlişkileri ortaya çıkan sırların testini atlatacak mı?





1 yorum:

Aksiyon Filmi : The Fall Guy

 Herkese merhabalar efenim, Sinemalara girdiği gibi kuzenimle gittiğimiz ve sinemada izlenmesi gerektiğini düşündüğüm izlemesi zevkli bir ak...