27 Mayıs 2024 Pazartesi

Korku Filmi : Late Night With The Devil

 Herkese merhabalar efenim,

Cumartesi ve pazar günleri evde olduğum için genelde ıvır zıvır alarak (haftalık yaptığım diyetin ödülü olarak) film izliyorum.Şu sıra yine 2023 ve 2024 senesinde çıkan korku filmlerine sardım.Bunlardan ilk seçtiğim konusu itibariyle beni çeken ve yorumları da oldukça iyi olan  Late Night With The Devil filmi oldu.Klişe şeytan filmlerinden gibi görünse de bir Talk Show minvalinde çekilen ve kaset gibi izletilip seyirciye sunulan bir film.Fikirler efektlerden daha iyi.Filmdeki şeytan efektleri biraz kan ağlıyor gibiydi o kısımlarda korkmak yerine güldüm açıkçası :D Bunlar dışında finaline kadar izlemesi keyifli bir korku filmi olmuş.

1977 yılında geçen film, Cadılar Bayramı’nda yapılan 'Gece Baykuşları' isimli talk show'da yaşananları konu alıyor. 

Johnny Carson'ın rakibi Jack Delroy (David Dastmalchian), bütün ülkede uykusuzluk yaşayanların başvurduğu 'Gece Baykuşları' talk show'unun sunucusudur. Dizinin reytingleri Jack'in karının trajik ölümüyle düşüşe gecer. Talihini geri kazanmak için çaresiz kalan Jack, 31 Ekim 1977'de eşi benzeri olmayan bir Cadılar Bayramı etkinliği planlar. Fakat kötülüğü Amerika'nın oturma odalarına salmak üzere olduğunun farkında değildir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kıyamet Park Alper Canıgüz

 Herkese merhabalar efenim, Dün kız kardeşim geldi.O yüzden 3 gün boyunca onunla zaman geçiricem evde 3 Temmuzda da Marmaris'e gidicez v...