5 Mayıs 2024 Pazar

Romantik Film : The Idea Of You

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün yoğun bir güne başladım arada bi mola verdiğim zamanda günün film postunu yazmak istedim.Amazonda yayınlanan fragmanlarını gördüğümden beri izlemek istediğim bir yapımdı tabiki de baş rolde Anne Hathaway olduğu için ! Umarım 40 yaşına geldiğimde bende onun gibi olurum hem hala çok güzel hem de şarap gibi yaş aldıkça bi olgunluk gelmiş üstüne.Senaryo wattpadd hikayesi gibiydi diye düşünürken kitaptan uyarlandığını görünce şaşırmadım ama yine de izlemesi keyifli çerezlik pazar filmiydi :)

Boşanmış bir anne olan Sophie, eski kocasının onu daha genç bir kadın için terketmesini atlatmaya çalışıyordur. Eski koca, 15 yaşındaki kızlarıyla gideceği Coachella turunu da iptal eder. Sophie, kızını Coachella'ya kendisi götürme kararı alır. Orada dünyanın en popüler müzik gruplarından birinin 24 yaşındaki vokalisti ile tanışacaktır. İkili, yakınlaştıklarını anlayınca aralarında kasırga gibi etkileri olan bir ilişki başlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Okçunun Yolu Paulo Coelho

 Herkese merhabalar efenim,  Yağmurlu bir haftasonundan merhabalar.Mayısın ortası geldi neredeyse ama Samsun da hala dolu falan yağıyor ve h...