5 Eylül 2024 Perşembe

Romantik Film : Güneşi Söndürmem Gerek

Herkese merhabalar efenim,

Emre Gül'ün romanından beyaz perdeye uyarlanan film Netflix de yer alıyor şu anda.Romantik film olmasına rağmen içinde gizem,aksiyon ve elbette gençlik dramaları katmışlar bence çok da güzel olmuş.Bir önceki izlediğim berbat film romantik gençlik filmi çekmek neymiş bi öğrensin bu filmden bence.Serra Arıtürk haricindeki diğer oyuncuların hepsini ilk defa bu filmde gördüm ama çaylak oyuncu olmalarına rağmen oyunculukları göze batmıyor bence senaryo ile ayrı bir hava oluşturuyor.Kitap aslında bir serinin ilk kitabıymış diğer kitapları da çekilir mi bilmiyorum eğer çekilirse ve Netflix de yayınlarsa izlerim diye düşünüyorum.

Güneşi Söndürmem Gerek, sevgilisinin kaybıyla hayatı alt üst olan Umut'un hayatına odaklanıyor. Umut, kendisi için mükemmel olabilecek bir hayat süren bir gençtir. Ancak onun hayatı, hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl'ı kaybetmesiyle alt üst olur.




2 yorum:

Kitap - Kekeme Çocuklar Korosu Tarık Tufan

 Herkese merhabalar efenim, Elimdeki son kalan diğer Tarık Tufan kitaplarını da bitirdikten sonra bir daha almayacağım.Bu da güya roman diyo...