13 Kasım 2021 Cumartesi

Kitap - Otuz Yedi Sezin Karameşe

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün size yine bir Youtuber'ın çıkardığı kitaptan bahsedicem.Normalde hiç ilgimi bile çekmezdi youtuberların çıkardığı kitaplar ama ikidir oldukça iyi kitaplar okuyorum o yüzden ön yargıyla yaklaşmamak gerek kitaplara bunu bir kez daha anlamış bulunuyorum.Akıcı,sonuna kadar meraklandıran ve yazarında İzmirli olmasından dolayı İzmir'de geçen bir hikaye okurken "oraları özledin mi" diye hiç sormayın vallahi çünkü nedense hiç özlemedim sanırım son 8 yılımı orada geçirdiğim için ve Samsun'nunda İzmir'den aşırı bir farkı olmadığını hissettiğim için pek özlemedim hatta buradakı hayatım şu anda çok daha iyi bile diyebilirim :D Neyse yine konudan saptım kitaba dönecek olursak fantastiğe kaçan bir roman diyebiliriz tabi sonu oldukça değişik bir yere bağlandı ben hiç böyle bir şey beklemiyordum o yüzden başından sonuna kadar beni meraklandıran ve şaşırtan bir kitap oldu,tavsiyemdir :)

"İnsanların hayatında çok önemli iki gün var. Bir, doğdukları gün; iki, sebebini öğrendikleri gün…"

1, 1, 1… 37!

Herkes 1 iken o neden 37?

Bahar, her şeyden habersiz tekdüze hayatında fani telaşlara kapılmışken bir gün karşı komşusu Deniz'in ani ziyaretiyle değişiyor yaşamı. Anlattıkları deli saçması gibi görünse de nasıl olduğunu anlayamadığı bir şekilde düşüyor bu girdabın içine. Her ipucu yeni bir soruya, her soru yeni bir soruna evrilirken yol gizli bir köy kütüphanesine çıkıyor. Fakat asıl çıkmaz tam da orada başlıyor.

Küçük, masumane bir çocuk oyunu sanılırken yaşamın en büyük sır kapısının anahtarına dönüşen doğaüstü bir yetenek. 1939'dan 2043'e uzanan beklenmedik bir öykü…

Sezin Karameşe, bu ilk romanında satırlara limitsiz hayal gücünün büyülü evrenini çiziyor. Ve okurlarını bitmesini asla istemeyecekleri bir oyuna davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...