10 Kasım 2021 Çarşamba

Korku Filmi : The Night House

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün dershanede öğrenci olarak ilk günümdü kendimi o sırada oturup ders dinlerken çok tuhaf hissettim bilgilerimi şöyle bi yokladığım zaman paslanmadığımı farkettim bu benim için oldukça iyi :) Ayrıca yazılı olarak da istifa dilekçemi verdim.Kitaplarımın bir bölümünü de aldım kaçırdığım yerleri kendi kendime okuyup soru çözerek telafi etmeye çalışıyorum.Şimdiden hırslandım yemek açısından da sağlıklı ve az yemek yemeğe çalışıyorum 2022 inşallah artık Allah yüzüme bakarsa benim senem olucak ve atanıcam,kilomu da vericem o her zaman özendiğim düzenli ve sağlıklı hayata kavuşucam her şey öncelikli olarak benim elimde biliyorum gerisi de Allah'a kalmış artık.

Bugün film postunda uzun bir aradan sonra korku filmi var.Uzun zamandır film izlemediğimi farkettim akşamları arada dinlenmek adına artık daha fazla film izlemek istiyorum hele de bir şeyler yerken yavaşlayabilmek adına bence oldukça iyi olacak.

The Night House, kısa bir süre önce vefat eden kocası ile ilgli karanlık sırları ortaya çıkarmaya başlayan dul bir kadının hikayesini konu ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Idea Of You

 Herkese merhabalar efenim, Bugün yoğun bir güne başladım arada bi mola verdiğim zamanda günün film postunu yazmak istedim.Amazonda yayınlan...