26 Kasım 2021 Cuma

Tayland Dizisi : Sapai Jao Sua

 Herkese merhabalar efenim,

Şu sıralar yani yaklaşık 1-2 aydan beri sağlığım bir türlü adam gibi düzelmedi resmen her ay acillik oluyorum.Kaslarımda ki sıkışmalar bir yana dilim bembeyaz ayrıca ucuda kırmızı oldu resmen sanki sıcak bir şey yemişim de yanmış gibi hala üst yolu solunum enfeksiyonum adam gibi geçmedi midem,boğazım,kaslarım derken iyice çileden çıktım artık.Ne zaman kendimi zımba gibi hissedicem cidden merak ediyorum bir de elimden geldiğinde sağlıklı beslenmeye,haraket etmeye ve stresten uzak durmaya kendime iyi bakmaya çabalıyorum ama vücudum benimle bir savaş halinde resmen.Zaten ani kararlar aldım hayatımı yeni baştan kurmaya zorlu bir sınav sürecine hazırlanmaya karar verim bir de bu sağlık problemleri eklendi üstüne Allah beterinden korusun elbette ama cidden kendi bedenimden sıkılmaya başladım.

Neyse sizin de yeterince canınızı sıktıysam şu sıralar aşırı tatlı bulduğum bir beyin dizisinden bahsedicem.Kendisi Taylandlı ama yine Taylandlı demek için bin şahit gerek aşırı tatlış bir beyfendi kendisi diziyi youtube da kliplerde gezinirken buldum ve resmen sırf çocuk için izledim diziyi öyle ahım şahım bir dizi değildi ama zaten sırf beyfendinin tatlışlığını izledim :D Allah bana da bu kadar tatlış biri nasip etsin amin :D

Dipnot: Çocuğun adı Ohm Kanin Stanley imiş kendisini sonradan şöyle bir araştırdım da melezmiş o yüzden Taylandlılara o kadar benzemiyor yarı Avustralya olur olur tatlış :D En alta da resmini koydum sevap point :D

Çinli-Taylandlı bir iş adamı olan Tien ile karısı Liu'nun dört oğlu vardı ( Traipob, Traitep, Traipoom ve Traiwit). Tien, oğullarının hayatlarını, kiminle evlenmeleri gerektiğini, onların isteklerini umursamadan, ne okumaları gerektiğine kadar kendisi planlamıştı.

Traitep Ruengrin ile, Traipoom Wallapa ile evlenirken, çok dindar olan Traipob ise bekar kalmayı tercih etmşti. Tein'in üç oğlu da tekstil işinde Tien'e yardım etti, ancak en küçük oğulları Traiwit, ağabeyleri gibi olmak istemedi. Polis olmaya karar verdi ve Tayland'ın Kuzey Doğu bölgesine taşınmak için evini terk etti.

Orada taşralı kız Fahsai ile tanışır. Traiwit ilk başta kimliğini açıklamadığından dolayı Fahsai, Traiwit'in memleketindeki insanları kandırmaya çalıştığını düşündü ve ondan hoşlanmadı. Traiwit Bangkok'a geri transfer edildi. Bu yüzden onunla evlenmesi ve babasına karşı savaşmasına yardım etmesi için Fahsai'yi "gelini" olarak kiralar.

Tien, Fahsai'yi hiç kabul edemedi ve Ruengrin ile Tien'in Traiwit ile evlendirmek istediği Orn-nisha'nın yardımıyla onu evden defetmek için her yolu denedi. Fahsai, Tien'in kalbini kazanmak için çabalamak zorundayken, o ve Traiwit birbirlerine karşı gerçek hisler beslemeye başlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Idea Of You

 Herkese merhabalar efenim, Bugün yoğun bir güne başladım arada bi mola verdiğim zamanda günün film postunu yazmak istedim.Amazonda yayınlan...