11 Temmuz 2022 Pazartesi

Kore Dizisi : Anna

 Herkese merhabalar efenim,

Herkese iyi bayramlar öncelikle ! Geçtiğimiz iki gün bayram telaşıyla geçtiği için buralarda yoktum bugün daha müsait olduğu için yeni biten güncel bir Kore dizisi ile devam etmek istedim.6 bölümlük sırf herkesin baş rolde Suzy var diye izlediği ağır dram olan mini bir dizi olan Anna dan bahsedicem size.Sanırım devamı da gelicek dizinin öyle bir haber okudum diye hatırlıyorum ama büyük olasılıkla gelse bile izlemem çünkü ağır dram olan bir dizi başlarda ilgimi çekse de gidişatını falan çok beğenmedim dizinin ama Suzy'nin güzelliği ve oyunculuğu ile katlanılır bir 6 bölüm olduğu kaanatindeyim.

Dizinin konusu, söylediği küçük bir yalan yüzünden başkasının hayatını yaşayan bir kadın hakkındadır.

Yoo Mi, küçük bir yalan söyleyip başkasının hayatını yaşayan kadındır. Hyun Joo, hayatını herkesten üstün tutan, onlara ne nezaket ne de kötü niyetle davranan bir kadındır. Yoo Mi ile kurnazca gergin bir ilişkisi var. Ji Hoon, Yoo Mi’nin hırslı ve geleceğe yönelik kocasıdır. Ji Won, Yoo Mi’nin güvendiği tek kişi olan güvenilir bir kıdemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...