6 Temmuz 2022 Çarşamba

Kore Dizisi : Dear M

 Herkese merhabalar efenim,

Park Hye Soo ve NCT Jeong Jae Hyun'un baş rolünde olduğu 12 bölümlük mini bir dizi ile karşınızdayım.Bu dizi aslında 2021 de yayınlanacak bir diziydi ama Park Hye Soo hakkında zorbalık idaaları çıkınca millet delirdi tabi ki ve diziye küfür kıyamet yağdırdı netizenler.Kore de genelde dizi ya da oyuncular hakkında bir şey çıktığı zaman diziyi erteleme ya da oyuncu değişikliğine gitme kararı alıyorlar ama bu dizide sanırım dizinin tamamını idaalardan önce çektikleri için sadece yayın tarihini ertelediler zaten aman aman bir dizi de olmadığı için 12 bölümü birden yayınlayıp adeta diziden kurtuldular :D Olan güzelim kendini ispatlamak isteyen  NCT Jeong Jae Hyun'a oldu umarım kendisini başka dizilerde görürüz de bu dizisi de nazarlık olarak kalır.

Dizi, Seoyeon Üniversitesi’nin çevrimiçi topluluğunda, isimsiz bir gönderide adı geçen gizemli 'M'i bulmak için kampüs çapında yapılan aramayı konu almaktadır. 'M'i arama sürecinde, birçok öğrencinin arasındaki ilişkiler değişir ve birçok öğrencinin arasında yeni aşklar filizlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...