12 Ocak 2021 Salı

Animasyon : Soul

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün LGS kısmındayım.13.30 da yüz yüze derslerimizin ilk adımına başlıyoruz.Öğleden sonra çocuklarla yoğun olacağım için bugünün postunu sabahtan boşken yazmak istedim.İzin günümde Pixar'ın yeni çıkardığı çok güzel bir animasyon izledim uzun zamandır şöyle güzel bir animasyon çıkarsalarda izlesem diyordum ama bu korona o işi de mahvetti herhalde çok fazla animasyonda çıkmıyordu.Soul resmen ilaç gibi geldi bana :)

Hayata,yaşamaya,insan olmaya dair çok güzel bir animasyon.Tabi ki her Pixar animasyonun da olduğun gibi alt yapısı mesajlarla dolu ruhlar diyarında izlemesi keyifli akıp giden bir animasyon :)

Bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan Joe Gardner, bir jazz grubuna katılarak başarılı bir jazz piyanisti olmanın hayalini kuruyordur. Bunun ardından ilk müzisyenlik deneyimini edinir. New York sokaklarında gezinen adam, birdenbire kendini sokak ortasındaki kanalizasyona düşerken bulur. Ancak burası aslında farklı bir dünyaya açılıyordur. Şimdi ise Dünya'ya nasıl geri döneceğini bulması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İngiliz Dizisi : Baby Reindeer

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve mini bir İngiliz dizisinden bahsedicem bugün sizlere.Instagram postlarında görüp merak et...