10 Ocak 2021 Pazar

Komedi Filmi : Azizler

 Herkese merhabalar efenim,

Yine bir sinemaya pandemiden dolayı giremeyip Netflix'e satılan yerli filmle karşı karşıyayız.Aslında bu filme komedi denmemeli daha çok absürd türünde gibi çünkü espiriler gerçekten çok saçma ve çok zayıf bu kadrodan çıkacak espiriler değil yani :/ Ama onun dışında "yalnızlık" temasını farklı karakterle işleyen ve akışı olan bir film ben sonuna kadar keyifle izledim aslında çünkü bu tarz tuhaf filmleri seviyorum ben :)

Aziz, hayatının zorlu bir döneminden geçen bir adamdır. Gençlik döneminde mesleği hakkında kurduğu hayallerden uzakta olan Aziz, sevmediği bir işe çalışır. Dört yıldır Burcu ile birlikte olan Aziz, artık ilişkisine bir son vermesi gerektiğini düşünür. Herkesten uzaklaıp, yalnız kalmak isteyen Aziz'in karşısına bu sırada bir fırsat çıkar. Aziz'in yapması gereken tek bir şey vardır o da bir yalan söyleyip, bu yalanı sürdürmek. Ancak söylediği yalanın doğurduğu sonuçlar Aziz'in hayatının değişmesine neden olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tayland Dizisi : Ready, Set, Love

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve Türkçe çevirisi ile "Bekarların Savaşı" olan Tayland dizisinden bahsedicem sizl...