27 Ocak 2021 Çarşamba

Çin Dizisi : My Neighbour Can't Sleep

 Herkese merhabalar efenim,

Biz yüz yüze eğitime nihayet başladık.Etrafta çocukların olmasını özlemişim tam da yeni işe başladıktan 3 hafta sonra geçtik benim için çocuklarla tanışmam,kaynaşmam açısından çok daha iyi oldu.Online eğitim bir yerden sonra bıktırıyor ve çok yoruyor adamı umarım koronasız,kazasız belasız şu 2.dönemi de biran önce atlatırız ondan sonrası zaten büyük olasılıkla tainimiz Samsun'a çıkacak ve İzmir defterini kapatıcam gibi görünüyor yeni bir iş bakmadan önce yerleşiriz ben de biraz dinlenmiş hem de biriktirdiğim parayla belki şu korona da biraz daha hafiflerde küçük geziler yaparım :) 
Umarım her şey daha güzel olur artık herkes gibi bende çok sıkıldım bu arada bize de hafta sonu dışarı çıkma konusunda özel izin alındı o yüzden hafta sonu da iş yerinde olucam gibi görünüyor :) Durmak yok yola ve çalışmaya devam :)

Mini Japon dizilerinden bu sefer Çin dizilerine gidelim.İzlemesi keyifli güzel zaman geçirmelik bir dizi daha."Uyku problemi yaşayan erkek " sendromunu da bu aralar moda oldu sık sık dizilerde görür oldum :)

Uykusuzluk çeken bir piyanistin ilginç bir roman romanında rahatlık bulmasıyla başlar. Doğumdan beri bekar olan Song Mi Duo, onu büyütmeyi hayal eden, hevesli bir romantizm romancısıdır. Lise mezuniyetinden sonraki yaz aylarında, genç yaşta ünlü olan bir piyanist olan Xi Song ile tanışır. Karşı karşıya kaldığı baskılar nedeniyle Xi Song uykusuzluk çekiyor, ancak Song Mi Duo onun yanındayken uyuyabildiğini fark ettiğinde şaşırıyor. Xi Song'u model olarak kullanan Song Mi Duo, dünyayı fırtınaya uğratacak bir aşk hikayesi yazmaya kararlı. İkisi de her ikisinin de yararlanacağı bir anlaşma yaparlar, böylece hayallerini kovalarken benzersiz bir uyku düzenlemesi başlatırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...