10 Ocak 2022 Pazartesi

Fantastik Film : Afterlife Of The Party

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün yine Netflix de yer alan eğlenceli fantastik türde bir film var.Türkçesi " Can Çıkar Huy Çıkmaz".Aslında birebir düşünüldüğünde alakasız bir çeviri gibi dursa da filmin bütünüyle düşünüldüğünde çok güzel bir çeviri olmuş :D Adeta bok yoluna gitmiş ve rahmetli olmuş bir kızımız var bu kızımız arafta kalıyor ve arafta kendisine bir görev veriliyor.Bu görev ve daha sonrasında gelişenler zaten filmin eğlenceli tarafı.Kafa dağıtmalık bir şeyler arıyorsanız bence tam size göre :)

Parti planyacısı ve sosyal bir kelebek olan Cassie, hayatının en güzel dönemindedir. Büyük bir heyecanla 25. doğum gününe hazırlanan Cassie, garip bir kazayla vefat eder. Kendisini öbür dünyanın bekleme odasında bulan Cassie, burada koruyucu meleği Val ile tanışır. Her şeyin artık sona erdiğini düşünen Cassie, gökyüzündeki büyük bir parti olduğunu ve oraya katılabilmek için öncelikle Dünya'daki hatalarını telafi etmesi gerektiğini öğrenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...