28 Ocak 2022 Cuma

Kore Dizisi : Let Me Be Your Knight

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün çok tatlı ve eğlenceli bir Kore mini dizimiz var.Dizimiz toplamda 12 bölüm ama hafta da 1 yayınlandığı için çok uzun bir diziymiş gibi geldi bana neden bu şekilde yayınladılar onu da hiç bilmiyorum.Neyse düzenli takip ettiğim ve içimi kıpırdatan bir dizi oldu.

Uyurgezer bir hallyu yıldızı (Jun) ve doktor gibi davranarak onu gizlice tedavi etmeye çalışan bir kadının (Jung In Sun) arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır.

Dahi bir müzisyen olan Yoon Tae-In karakterini canlandırmaktadır. Dünyaca ünlüdür ve ben merkezli bir kişiliğe sahiptir. Uyurgezerlikten ve uyku bozukluğundan muzdariptir. Bunu herkesten saklamaktadır. Bu yüzden, gizli bir şekilde tedavi olmak için kadın bir doktorla beraber yaşamaya başlar. Ancak, doktor sahtedir.

Sıcak kalpli In Yoon Joo karakterini canlandırmaktadır. Doğuştan gelen konuşma becerisi ve arkadaş canlısı kişiliğiyle, kendine bir ev almanın hayalini kurarken yalnız yaşlılar için bir gezi rehberi olarak çalışmaktadır. Ancak, beklenmedik bir kaza sonucunda kendini idol grubu LUNA’nın yurdunda sahte beyanlarla çalışırken bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...