7 Ocak 2022 Cuma

Kore Dizisi : The Red Sleeve

 Herkese merhabalar efenim,

Daha önce Wok of Love,Just Between Lovers dizilerinde baş rol olarak izlediğim ve kendisini acayip tatlış bulduğum aynı zamanda 2PM KPOP grubununda bir üyesi olan Jun Ho Oppamızın yeni bir dizisini izleyip bitirdim.Dizi tarihi dizi olmasına rağmen oldukça eğlenceli ve güzel bir diziydi bence ama Allah affetsin o tatlılıkta zirve olmuş Jun Ho Oppa'nın yanına o çirkin kızı mı baş role koydunuz ? Ay kız yüzünden aralarındaki ilişkiye,kimyaya asla odaklanamadım kızı daha önce dizilerde hep yan rollerde izlemiş ve oralarda da hiç beğenmemiştim hiç gözüme bile çarpmamıştı bu dizide de çok yavan durmuş bence :( Dizinin tek kötü tarafı baş rol kız değil baş roller arasındaki kopuk ve sonuna kadar seyirciyi maymun gibi oynatan ilişkileri de oldu.

700’lerin ilk yarısında Kore’de Yi San, mesafeli ve mükemmelliği seven genç bir prenstir. Yi San’ın babasının ölümünden sorumlu mevcut zalim ve acımasız kral olan büyükbabası ölünce tahtı alacak pozisyonda olmasına rağmen, babasının öldürülmesi peşini bırakmaz. Sonunda tahta geçtiğinde yasayı yeniden düzenleyecek olan hayırsever bir hükümdar olmaya karar verdi, ancakbabasının öldürülme şekli onu duygusal olarak yaralamıştır. Mahkemede Sung Deok Im adında genç bir kadınla tanışır. Yi San ona aşık olur ve onu resmi cariyesi olmaya ikna etmeye çalışır. Ama Sung Deok Im güçlü iradeli ve özgür ruhlu. Ayrıca, müstakbel kralın kraliyet eşi olmanın prestijli bir rol olduğunu anlayacak kadar zekidir, ancak bu onun özgürlüğünü kısıtlayacak ve muhtemelen onu neşe yolunda çok az şey getirecektir. Ama Yi San’ın Sung Deok Im’e olan sevgisi doğrudur ve onunla bir birlik kurmanın sonunda onun sorunlu krallığına fayda sağlayabileceğini anlamaya başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...