17 Ocak 2022 Pazartesi

Gerilim Filmi : Rust Creek

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün ayağım bir tık daha iyi oldu moralimde iyi olduğu için günün çoğunluğunu ders çalışarak geçirdim anca anca bitirdim şimdi buralarda geziniyorum işte :) Bugün film postumuzda yine Netflix de yer alan bir filmimiz var.Gerilim filmi ama biraz ağır aksak bir ilerleyişi var diyebilirim yine konusu aman aman orijinal değil ama sonuna kadar izlettirmeyi başarıyor yine de :)

Üniversitesinin son senesinde parlak bir öğrenci olan “Sawyer” (Hermione Corfield) uzun süredir beklediği iş görüşmesine katılmak üzere New Yok’a doğru aracıyla yola çıkar. GPS sisteminin azizliğine uğrayan kız Kentucky kırsalında bulunan “Rust Creek” bölgesinde aracıyla kaybolur. Genç kızın kaybolması öncesinde onu fark eden iki uyuşturucu kaçakçısı ise onun uyuşturucularını gömdükleri yeri görmüş olabileceğinden şüphelenip kızı takip ederler. “Sawyer”‘ın aracından indiği bir esnada ona saldıran ikili kızı bıçakla yaralarlar. İkilinin elinden kurtulmayı başaran “Sawyer” ise izini orman içinde kaybettirmeyi başarır. Yaralı bir şekilde peşindeki ikiliden kurtulmanın yollarını düşünmeye başlayan genç kızın bir düşmanı da arazi ve hava şartlarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...